click fraud protection

I følge kbbi.kemendikbud.go.id-siden er nyheter definert som en skrift eller informasjon historie om en hendelse som er for øyeblikket eller har funnet sted. Nyheter blir vanligvis publisert i forskjellige typer massemedier, enten det er trykte medier som avis, eller elektroniske medier som nettbaserte nyhetssider. Informasjon Informasjonen som overføres kan handle om hva som helst, inkludert informasjon om fotball eller fotball. Fotball- eller fotballnyhetene inkluderer alt fra fotballkamper, profiler mennesker i fotballverdenen, til den andre siden av livene til fotballfigurer i verden og nasjonal

I denne artikkelen vil vi finne ut hvordan et eksempel på en nyhetstekst som forkynner om fotball eller fotball ser ut. Eksemplet nedenfor er et utdrag fra fotball- eller fotballnyheter som stammer fra media online eller på nett. Eksemplene kan sees som følger!

Hazard fører Chelsea til å slå Man United og vinne FA Cup *

Chelsea vant FA-cupen etter å ha slått Manchester United 1-0 i finalen som fant sted på Wembley Stadium, lørdag (19.05.2018) natt. Det eneste målet i denne kampen kom i det 22. minutt gjennom Eden Hazards straffespark. Dette er Chelseas åttende FA Cup-tittel i klubbens historie.

instagram viewer

Siste gang Blues (kallenavn Chelsea. pen) vant denne tittelen er 2011-2012 sesongen. Mens for mennesket. United, denne sesongen må de være villige til å avslutte uten tittel fordi de mislyktes i tre andre konkurranser.

Denne kampen var åpen i moderat tempo fra første fløyte (avspark) hørtes ut. I det 21. minutt ble Chelsea tildelt et straffespark etter at Eden Hazard ble brakt ned av Phil Jones i boks 16. Hazard, som selv tok dette sparket, klarte å overliste keeper De Gea og endre stillingen til 1-0.

Manchester, som ble etterlatt, truet gjennom angrep av Paul Pogba og Alexis Sanchez. Angrepene fra disse to spillerne var imidlertid fortsatt vidt utenfor Thibaut Courtois-målet (Chelsea-keeper, penn). Scoringen 1-0 for Chelseas fordel varte til pause.

I andre omgang så Manchester United ut til å dominere spillet ved å begrense Chelsea-forsvaret fra de første minuttene av andre omgang. I det 63. minutt scoret Alexis Sanchez et mål, men ble avvist av hemoroiden Michael Oliver fordi det ble ansett å være i en posisjon utenfor siden.

Det virket vanskelig å score et svar, trener Jose Mourinho gjorde en oppdatering ved å erstatte to av angriperne i det 73. minutt. Romelu Lukaku og Anthony Martial kom inn for å erstatte Jesse Lingard og Marcus Rashford.

I de siste ti minuttene av kampen spilte Chelsea defensivt og lot bare Olivier Giroud og Eden Hazard være foran. Manchester United klarte ikke å score et mål i gjenværende spilletid, så stillingen 1-0 til Chelsea ble sluttresultatet i kampen.

* * *

Dette er et eksempel på en fotballnyhetstekst på indonesisk. Forhåpentligvis nyttig og i stand til å gi innsikt til alle lesere, enten det handler om nyhetstekster spesielt, eller SpråkIndonesia generelt. Beklager hvis det er feil i denne artikkelen.

Hvis leseren vil legge til henvisning om nyhetstekster og kunngjøringer, kan leserne åpne følgende artikler, nemlig: eksempel på kort nyhetstekst; eksempler på avsnitt om nyheter; ulike typer direkte nyheter setninger;eksempel på offisiell kunngjøring; eksempel på uformell kunngjøring; eksempel på kunngjøring om opptak av ny student; samt artikler Eksempel på vinnerkunngjøring.