click fraud protection

Kbbi.kemendikbud.go.id -sivun mukaan uutiset määritellään kirjoitukseksi tai tiedoksi tarina nykyisestä tai tapahtuneesta tapahtumasta. Uutisia julkaistaan ​​yleensä erityyppisissä joukkotiedotusvälineissä, olipa kyseessä sitten painettu media sanomalehtitai online-media, kuten online-uutissivustot. Tiedot Välitetyt tiedot voivat olla mitä tahansa, mukaan lukien tiedot jalkapallosta tai jalkapallosta. Jalkapallo tai jalkapallo-uutiset itse sisältävät mitä tahansa jalkapallo-otteluista, profiileista ihmisiä jalkapallomaailmassa, jalkapallohahmojen elämän toiselle puolelle maailmassa ja kansallinen

Tässä artikkelissa selvitetään, miltä esimerkki jalkapalloa tai jalkapalloa saarnaavasta uutistekstistä näyttää. Alla oleva esimerkki on ote jalkapallo- tai jalkapallo-uutisista media verkossa tai verkossa. Esimerkit voidaan nähdä seuraavasti!

Hazard saa Chelsean voittamaan Man Unitedin ja voittamaan FA Cupin *

Chelsea voitti FA Cupin voitettuaan Manchester Unitedin 1-0 finaalissa, joka pidettiin Wembley Stadiumilla lauantai (19.5.2018) illalla. Tämän ottelun ainoa maali tuli 22. minuutilla Eden Hazardin rangaistuspotkusta. Tämä on Chelsean kahdeksas FA Cup -titteli klubin historiassa.

instagram viewer

Viime kerralla Blues (lempinimi Chelsea. kynä) voitti tämän otsikon on kausi 2011-2012. Vaikka ihmiselle. United, tällä kaudella heidän on oltava halukkaita lopettamaan ilman titteliä, koska epäonnistui kolmessa muussa kilpailussa.

Tämä ottelu oli avoin kohtuullisessa tahdissa ensimmäisestä pillistä (käynnistää) kuulosti. 21. minuutilla Chelsea sai rangaistuspotkun, kun Phil Jones kaatoi Eden Hazardin ruutuun 16. Hazard, joka otti tämän potkun itse, pystyi ohittamaan maalivahti De Gean ja muuttamaan tuloksen 1-0.

Jäljelle jäänyt Manchester uhkasi Paul Pogban ja Alexis Sanchezin hyökkäyksillä. Näiden kahden pelaajan hyökkäykset olivat kuitenkin edelleen Thibaut Courtoisin maalia (Chelsean maalivahti, kynä). Pisteet 1-0 Chelsean edusta kesti puoliaikaan.

Toisella puoliskolla Manchester United näytti hallitsevan peliä rajoittamalla Chelsean puolustusta toisen puoliskon alkuajoista lähtien. 63. minuutilla Alexis Sanchez teki maalin, mutta peräpukama Michael Oliver kielsi hänet, koska sen katsottiin olevan asemassa pois sivulta.

Vaikuttaa vaikealta saada vastausta, valmentaja Jose Mourinho teki virkistyksen korvaamalla kaksi hyökkääjään 73. minuutilla. Romelu Lukaku ja Anthony Martial saapuivat korvaamaan Jesse Lingardin ja Marcus Rashfordin.

Viimeisen kymmenen minuutin aikana Chelsea pelasi puolustuksellisesti ja jätti vain Olivier Giroudin ja Eden Hazardin eteen. Manchester United ei onnistunut saamaan maalia jäljellä olevan peliajan aikana, joten Chelseasta tullut 1-0-ottelu tuli ottelun lopputulokseksi.

* * *

Tämä on esimerkki indonesiakielisestä jalkapallouutisten tekstistä. Toivottavasti hyödyllinen ja kykenevä lisäämään oivallusta kaikille lukijoille, olipa kyse etenkin uutisteksteistä tai KieliIndonesia yleisesti. Valitettavasti tässä artikkelissa on virheitä.

Jos lukija haluaa lisätä viite uutisteksteistä ja ilmoituksista lukijat voivat avata seuraavat artikkelit: esimerkki lyhyistä uutisista; esimerkki uutiskirjeen kappaleesta; erilaisia ​​suoria uutislauseita;esimerkki virallisesta ilmoituksesta; esimerkki epävirallisesta ilmoituksesta; esimerkki ilmoituksesta uudesta opiskelijavalinnasta; sekä artikkeleita Esimerkki voittajailmoituksesta.