click fraud protection

Ifølge siden kbbi.kemendikbud.go.id er nyheder defineret som et stykke skrift eller information historie om en begivenhed, der er i øjeblikket eller har fundet sted. Nyheder offentliggøres normalt i forskellige typer massemedier, hvad enten det er trykte medier som f.eks aviseller onlinemedier, såsom online-nyhedswebsteder. Information Den formidlede information kan handle om alt, herunder information om fodbold eller fodbold. Fodbold- eller fodboldnyheder inkluderer alt fra fodboldkampe, profiler mennesker i fodboldens verden, til den anden side af livene for fodboldfigurer i verden og national

I denne artikel finder vi ud af, hvordan et eksempel på en nyhedstekst, der prædiker om fodbold eller fodbold ser ud. Eksemplet nedenfor er et uddrag fra fodbold eller fodboldnyheder med oprindelse i medier online eller online. Eksemplerne kan ses som følger!

Hazard får Chelsea til at slå Man United og vinde FA Cup *

Chelsea vandt FA Cup efter at have slået Manchester United 1-0 i finalen, som fandt sted på Wembley Stadium, lørdag (19/05/2018) aften. Det eneste mål i denne kamp kom i det 22. minut gennem Eden Hazards straffespark. Dette er Chelseas ottende FA Cup-titel i klubbens historie.

instagram viewer

Sidste gang Blues (kaldenavn Chelsea. pen) vandt denne titel er sæsonen 2011-2012. Mens for mennesket. United, denne sæson skal de være villige til at slutte uden titel, fordi de mislykkedes i de andre tre konkurrencer.

Kampen var åben i moderat tempo fra første fløjte (sparke afsted) lød. I det 21. minut blev Chelsea tildelt et straffespark efter at Eden Hazard blev bragt ned af Phil Jones i feltet 16. Hazard, der selv tog dette spark, var i stand til at overvinde målmand De Gea og ændre stillingen til 1-0.

Manchester, som blev efterladt, truede gennem angreb fra Paul Pogba og Alexis Sanchez. Imidlertid var angrebene fra disse to spillere stadig bredt fra Thibaut Courtois-målet (Chelsea-målmand, pen). Resultat 1-0 for Chelseas fordel varede indtil pausen.

I anden halvdel så Manchester United ud til at dominere spillet ved at begrænse Chelsea-forsvaret fra de tidlige minutter af anden halvleg. I det 63. minut scorede Alexis Sanchez et mål, men blev afvist af hæmorroiden Michael Oliver, fordi det blev anset for at være i en position off side.

Det syntes vanskeligt at score et svar, træner Jose Mourinho lavede en opdatering ved at erstatte to af sine angribere i det 73. minut. Romelu Lukaku og Anthony Martial kom ind for at erstatte Jesse Lingard og Marcus Rashford.

I de sidste ti minutter af spillet spillede Chelsea defensivt og efterlod kun Olivier Giroud og Eden Hazard foran. Manchester United undlod at score et mål i den resterende spilletid, så stillingen 1-0 til Chelsea blev det endelige resultat af kampen.

* * *

Dette er et eksempel på en fodboldnyhedstekst på indonesisk. Forhåbentlig nyttigt og i stand til at tilføje indsigt til alle læsere, hvad enten det handler om især nyhedstekster eller SprogIndonesien generelt. Undskyld, hvis der er fejl i denne artikel.

Hvis læseren vil tilføje reference om nyhedstekster og meddelelser kan læsere åbne følgende artikler, nemlig: eksempel på korte nyhedstekster; eksempel på afsnit om nyhedseksposition; forskellige former for direkte nyhedssætninger;eksempel på officiel meddelelse; eksempel på uformel meddelelse; prøvemeddelelse om optagelse af nye studerende; samt artikler Eksempel på vindermeddelelse.